Ghostland

новини, клюки, събития
Post Reply
Тони
Posts: 256
Joined: Thu Sep 19, 2013 7:41 pm

Ghostland

Post by Тони » Thu Jul 12, 2018 11:58 pm

Не го ли гледа някой този филм най-накрая?
Или не сте отишли на морето, плажа, палмите и коктейлите за да гледате филм на ужасите, чието действие се развива на гъза на географията (Канада :mrgreen: ) си в някакъв полу-есенен, полу-зимен сезон?
Аз го гледах, но се колебаех дали да ви информирам ;)
Защото не е много за хвалба. Бих предпочел друг (/а) да отвори темата и само да коментирам/критикувам. Но нямах тоя късмет.
Та се налага да проявя инициатива, а реално не съм такъв човек ;)
Девойчето много ми хареса, и като визия, и най-вече като игра, вживяване в ролята. Ако случайно не сте разбрали, под девойчето имам предвид Мимито, ония двете млади шминди са като досадни мухи, които само пречат на човек да се концентрира върху същественото.
Значи за Мимито - отличен 6, жалко е, че така и не ѝ беше даден шанс в някой истински хубав филм. От друга страна в истински хубавите френски филми няма подходяща за нея роля. Това защото може би я виждам прекалено едностранчиво, представата ми за нея е построена от текстовете ѝ и сцената.
Абе с две думи, (три) филма е отврат. Наложи се да изгледам след него нещо минимум гениално за оправяне на вкуса. В случая - Котка в/у горещ ламаринен покрив с Пол Нюман и Елизабет Тейлър.
Ако някой не е загрял - последното беше препоръка.
Айде, ще почакам до Нова година някой да се престраши да напише нещо тука.
Приятен плаж.

User avatar
Lisa-Loup
Posts: 513
Joined: Mon Sep 16, 2013 11:45 am

Re: Ghostland

Post by Lisa-Loup » Fri Jul 13, 2018 10:20 pm

Аз не знам дали ще го гледам. Не си падам по филми на ужасите и имайки предвид колко трудно приех Джорджино, не знам как ще ми понесе този филм.

Post Reply