Сценични изпълнения
- Xcat
Сценични изпълнения
Кое сценично изпълнение и от кой концерт/участие ви е направило най-голямо впечатление и защо? 

Je veux savoir où naît le vent
J'ai l'âme inerte en même temps...

-
Re: Сценични изпълнения
Интрото от концерта Avant que l'ombre... и първото парче - Peut-être toi. Защо - не зная. Не съм го гледал на живо освен това. Мистерия.
- Xcat
Нямаш представа, че това е първото Миленско концертно нещо, което гледах. Изобщо. Преди... няма да казвам колко време, да не се излагам.
Прикова ме моментално. Жестока поява, жестоко интро. На следващия ден вече го бях слушала 100 пъти, добавено удобно към Peut-être toi от албума. Седем минути и половина чисто удоволствие. И се започна...
Наред с това откриването на Timeless ми е любимо. Въобще жената знае как да открива концерти, евала за което.

Наред с това откриването на Timeless ми е любимо. Въобще жената знае как да открива концерти, евала за което.

- Lisa-Loup
Paradis inanimé от концерта 2009-а, за мен това ще си остане едно от най-личните преживявания. Също така и изпълнението на Désenchantée от същото турне от 11-ти септември, което обаче така и не влезе в DVD-то, но винаги го давам за пример, като обяснявам на приятели какви фенове има Милен
От последния коцерт обожавам Sans contrefaçon и Je t'aime mélancolie - никога червеното на сцената не е прекалено
Иначе от не-концертните й сценични изпълнения много харесвам C'est une belle journée, дето я пее пред Зинедин Зидан и където пее със смешните шапка и панталони и други неща
Знам, че не пее на живо, ама кой ти гледа подробностите 
![[g094.gif] [g094.gif]](./images/smilies/g094.gif)
От последния коцерт обожавам Sans contrefaçon и Je t'aime mélancolie - никога червеното на сцената не е прекалено

Иначе от не-концертните й сценични изпълнения много харесвам C'est une belle journée, дето я пее пред Зинедин Зидан и където пее със смешните шапка и панталони и други неща

- Xcat
Съгласна.Maia wrote:никога червеното на сцената не е прекалено

Дай линк към Journée-то. Заинтригува ме.

- Lisa-Loup
Нямах време да потърся по-добро качество, но и тук се вижда шапката

- Xcat
- T^D
Интрото на Mylenium tour много ме впечатлява мен... обаче и другите не отстъпват
Si j'avais au moins... и Je te rends ton amour и двете live indoor 2009, обаче и Bleu noir от Timeless (направо се възнесох на концерта), но и Sans contrefaçon от същия концерт, въздъх, май ще изброя всички изпълнения, тъй че .... я да си пусна концерта 

- Lisa-Loup
Ето едно мъдро решение!
:*