Аз реших да потърся тук от английската част на сайта. Предварително се извинявам за евентуални грешки в докладите, които, както е превода на български език от Google Translate.
Аз съм от Киев, е моят роден език - руски.
Искам да благодаря на тези, които са създали този сайт.
Когато прочетох тази тема, аз обърна внимание на съобщението:
Xcat wrote:
Все се чудя защо руснаците толкова я обожават. Сигурно защото преди напомняше на Ала Пугачова като млада.

Цял живот съм чуят и видят Пугачов, и аз не мисля, че това е по някакъв начин влияе любовта ни към Mylene. Пугачов в младежките си години е бил много различен от нея, тя е доста по-различно - и като темперамент, и личния си живот, както и начина на изпълнение, при избора на репертоар, като цяло, във всички. Е, че червена коса е обща.
Мисля, че ние обичаме Mylene, защото, първо, ние имаме дълга традиция на любов към френски художници. Сред тях бяха Charles Aznavour, Mireille Mathieu, Joe Dassin, Patricia Kaas.
И там Милен известния френски чар, изтънченост и мистерия. В песните й можем да открием дълбок смисъл, те се отразяват на душата.
Нещо повече, той е най-висок клас изпълнител, с песни и музикални клипове на най-високо художествено и техническо ниво. И, разбира се, впечатляващи концерти.
Благодаря ви, ако сте имали търпението да чете дълго съобщение