Който където!
-
Re: Който където!
нямаме нужда от скромност за да ни краси, и без това сме си красиви...пък и нещо немам усещането за MYLENE да е скромна, що пък ние да сме? 

- Xcat
- Xcat
Бихте ли дали линкове към профилите си в mylene.net?
Чудя се дали въобще има българи там...
Чудя се дали въобще има българи там...

Je veux savoir où naît le vent
J'ai l'âme inerte en même temps...

- Lisa-Loup
Аз имах акаунт там, но не си спомням името и паролата, ще потърся из мейлите.
- Xcat
-
Sorry darling, аз също съм регистриран там, като Emmanuel Wynne или E. Wynne, но не съм писал нищо от времето, когато си търсих билет за втория концерт в Женева. Може и да са ме изхвърлили, въпреки че не съм получил мейл, а те са коректни и предупреждават. А билет тогава намерих на място без проблеми.
М/у другото да се похваля пак (умря ми циганката, дето ме хвалеше
) - от 2 дни съм в София и вече намерих в книжарница на граф Игнатиев Point de suture,освен това чух по радиото California !!! Това не ми се беше случвало скоро. Поздрави от Мальовица и пишете по-често, ей 
М/у другото да се похваля пак (умря ми циганката, дето ме хвалеше

- Xcat
Не намира такъв потребител, може и да са те затрили.Тони wrote:Emmanuel Wynne или E. Wynne

И как е София?

Je veux savoir où naît le vent

- Lisa-Loup
Тони wrote:от 2 дни съм в София и вече намерих в книжарница на граф Игнатиев Point de suture,освен това чух по радиото California !!!

-
А-а-а, същата, същата, тази с плочки върху кал и капчуци, които капят по главите 3 дни след като се е стопил снега 
Но съм късметлия и така. Даже не запомних по коя радиостанция я пуснаха.
Кажете магазин за музика, да не е само този на Граф Игнатиев под пл Гарибалди, че там вече бях. Някои от дисковете, които слушам в колата са се посъсипали, бих ги подновил, а тук цените са по-приемливи.

Но съм късметлия и така. Даже не запомних по коя радиостанция я пуснаха.
Кажете магазин за музика, да не е само този на Граф Игнатиев под пл Гарибалди, че там вече бях. Някои от дисковете, които слушам в колата са се посъсипали, бих ги подновил, а тук цените са по-приемливи.
- Lisa-Loup
Хм, а де, за магазин само за музика май не се сещам. В мола на Стамболийски има една книжарница, в която имат и доста музика, на последния етаж.
Може да потърсиш онлайн, те цените трябва да са същите. Ей на този сайт попаднах наскоро: http://www.musicmall.bg/
Може да потърсиш онлайн, те цените трябва да са същите. Ей на този сайт попаднах наскоро: http://www.musicmall.bg/