Свежи идеи

Скучни неща, но хвърляйте по едно око и тук
Post Reply
User avatar
Marie-Helene
Site Admin
Posts: 31
Joined: Sun Sep 15, 2013 1:48 pm

Свежи идеи

Post by Marie-Helene » Mon Sep 16, 2013 4:42 pm

Здравейте и тук!

Няколко думи за форума. Настроен е така, че всеки да може да чете и да пише. Има хора, за които е досадно да се регистрират, затова реших, че като за начало е добре форумът да бъде отворен за всички. Ако някой има друга идея и решим, че е по-добре някои категории или изцяло форумът да бъде само за регистрирани, нека го обсъдим и това може да се промени.

Единствената разлика между регистрирани и нерегистрирани е тази, че нерегистрираните трябва да въвеждат код, за да пуснат мнение, както и че не могат да отварят нови теми. Дано това помогне за спама!

Ако имате любими емотиконки, може да ги слагате тук и ще се опитам да ги кача.

Всички идеи са добре дошли, това е НАШИЯТ форум, така че искам всеки да се чувства добре тук :)

КюИ

Re: Свежи идеи

Post by КюИ » Tue Sep 17, 2013 11:24 pm

Според мен съвсем скоро ще го налазят спам ботове и без регистрация ще трябва някой на щат да трие по цял ден обяви за порно :-) Ама нека пробваме така, пък времето ще покаже :geek:

User avatar
Marie-Helene
Site Admin
Posts: 31
Joined: Sun Sep 15, 2013 1:48 pm

Re: Свежи идеи

Post by Marie-Helene » Tue Nov 24, 2015 12:24 pm

Направих нова секция Преводи, като изтрих една стара - За нас - тъй като имаше само една тема и като цяло може би не е необходима. Темата от изтритата секция (Който където!) е преместена в раздел Общи приказки.

Пишете ми, ако искате някои теми/мнения да бъдат преместени в новата секция, а може направо да отворите нови теми и да преместите евентуалните преводи там.

Тони, ако искаш събери целия превод на статията в една тема в новата секция, а ако искаш, мога и за да го направя.

И нека преводите завалят сега! [69.gif]

Тони
Posts: 310
Joined: Thu Sep 19, 2013 7:41 pm

Re: Свежи идеи

Post by Тони » Thu Nov 26, 2015 10:02 pm

Благодаря, Marie-Hélène.
Аз обаче като препрочетох нацяло анализа на Arnaud доста се разочаровах от превода и себе си, и даже мислех да го изтрия изцяло. Другото - не съм го питал човека дали е съгласен. Разбира се мога да го питам, но пък той няма как да прецени дали му харесва или не. Ако останалите сте съгласни, бих се опитал да го преработя, поне да сложа снимките от оригиналната статия, те са добре подбрани спрямо текста. Текст със снимки в какъв формат може да излезе във форума ? Мога да го конвертирам в PDF, ако е подходящо.
Та както писах скоро - не е ли по-добре вместо преводи да се пускат писани от съфорумците неща, ето например младежа от Бургас (RT) пише добре, има аналитична мисъл. Знам че не е лесно, още по-малко бързо, но пък е по-интересно. И за форума е по-добре ако има оригинални неща.

User avatar
Xcat
Posts: 471
Joined: Fri Jan 16, 2015 5:32 pm
Location: София

Re: Свежи идеи

Post by Xcat » Mon Nov 30, 2015 10:07 am

Тони wrote:Ако останалите сте съгласни, бих се опитал да го преработя, поне да сложа снимките от оригиналната статия, те са добре подбрани спрямо текста.
Ние сме съгласни. :)
Тони wrote:И за форума е по-добре ако има оригинални неща.
Безспорно. ;)
Je veux savoir où naît le vent
J'ai l'âme inerte en même temps...


Image

Post Reply