Нали сега последна седмица преди Haloween, пускат тематични филми. Снощи гледах - The Hunger - със Susan Sarandon, Catherine Deneuve и блаженопочившия David Bowie.
Не го бях гледал досега, хареса ми, щото съм носталгик, иначе нито екшън, нито ефекти, нито нещо друго впечатляващо. Ужким фантастика, по-скоро фантасмагория. Заемки от "Портокала..." и характерен бритиш готик стил от 80-те. И Bowie поприпява така, слушам го, без да съм му фен до гроб (неговия,

2 неща: декор и обстановка - има сцени, пропокриващи се според мен 100% с някои от ранните клипове на Мylène. Кой от кого и колко е взаимствал - не смея да се произнасям, но клиповете са по-късни все пак. Филма е от '83-та. Мрачна готика, но със стил, смея да твърдя.
Второто - триото опус 100 на Шуберт - същото от интерлюдията с les filles (роботите) от последното турне.
И изобщо едно такова миленско настроение през целия филм.
Само тая американка Сюзън-ката не беше много на място, ама те американците къде ли са?
И по-грозничка ми се стори като млада, отколкото като по-стара. Има и такива жени, разхубавяват се с възрастта