Гледам украинците вече са пуснали новината, но ако някой чете само на бг и не е чул още - Mylène ще играе в нов филм
За сайта, публикувал новината вижте руската част от форума, няма да го копирам.
Абе тия хора не работят ли, или са на пълен работен ден зачислени към миленска информационна агенция ? Като светкавици са !
Dicey ли? Той е англичанин И е като енциклопедия, наистина!
А за филма какво да кажа.. На ужасите? Някак си не ми се връзва много с нея, ама дано да се окаже истина, че още съжалявам за L'Ombre des autres (където Милен трябваше да играе 20 годишна, нали..)
Браво, браво, толкова млад, а вече англичанин
А иначе и аз за сума ти работи пропуснати около Mylène съжалявам, но това е положението.
На всичкото отгоре имам мрачното предчувствие, че следващото турне се отдалечава във времето...
Направо не филм, а година на ужасите се очертава...
В това мъртвило от към новини за нашата Mylène, тв видео с Nathalie Cardone - една от творческите забежки на Л.Б. се разпространява по сайтовете. Много поучително.
Държа да се отбележи че го казвам с развеселен, а не саркастичен тон
Вече поостаряла клюка.
Снимки на MF на излизане от концерта на Rolling Stones. С приятели, но, най-важно, с LB !!!! Как да не се зарадва човек?!
Само това пушене не ми харесва, вредно е за гласа. Явно концерт скоро няма да има.
Plus grandir - с най-доброто си класиране за цялата си 32 ! годишна история !!!
19 място тази седмица във френската Top50. Благодарение на преиздадената (1 от 4-те, с Tristana, Désenchantée & XXL) черни плочи.
Никой освен Mylène не е способен на такова нещо!
Впрочем как наричат в България в момента виниловите черни плочи?
Продадени са по по-малко от 2000 от всяка от 4-те плочи, но продажбата на физически носители е толкова зле в момента, че тази бройка е достатъчна за класиране в Тор-а.
Иначе вярно е, че даже млади хора започват да се усещат за жестоката измама с качеството на т. нар. цифрови продукти. Особено музиката през И-нет.
Изобщо чрез И-нет търговията най-после откри как да експлоатира основния човешки порок - мързела
Интересно е, че някои стари модели грамофони удрят в земята цената на най-новите модели.