DÉSOBÉISSANCE

новини, клюки, събития
Тони
Posts: 306
Joined: Thu Sep 19, 2013 7:41 pm

Re: DÉSOBÉISSANCE

Post by Тони » Mon Dec 03, 2018 7:08 am

В колата слушам в 99% от случаите концертните дискове, 90% от 99-тях :) - само 2 - Avant que l'ombre 2006 & +No5 On Tour - 2009.
Нямам диск с концерта 1997, него съм записал на мр3, но тая технология, както вече много пъти съм споделял, не харесвам, много орязва качеството.
Надявам се до Нова година да ми дойдат двете плочи с концерта 89-та, тях ще ги конвертирам на flac.

T^D, приятна изненада, дано включването да не е инцидентно. Даже и да нямаме покриване на вкусовете, интересно е да се чете какво другите виждат там, където гледаме и ние.
Сега ако и Самотната Лиза се появи, ще настане някаква тарапана тука :)

Аз вече писах, но да се повторя, на 7-ми и 12-ти. В промеждутъка, доста време е, вероятно ще отскоча до България, все пак толкова близо не е за пропускане.

Накрая - явно и модератори четат от време на време :) Бидох цензуриран ! :) :) :)
Бях писал не "дуета с LP", a с "рогатото животно, не от мъжки род" :) :)
Егати, с цял коригиращ скрипт съм удостоен !!!

User avatar
Ioana_2003
Posts: 157
Joined: Tue Dec 29, 2015 8:42 pm

Re: DÉSOBÉISSANCE

Post by Ioana_2003 » Fri Dec 07, 2018 10:01 pm

И аз съм фенка на хубавото качество на музиката, която слушам. За жалост не мога да си позволя нещо по-добро от оригиналното CD, което си дойде заедно с колата като я купувахме, но за сметка на това си накупих доста оригинални дискове от Париж (и малко от БГ :o ). Следващата покупка, която планирам е слушалки средна хубост. Хвърлила съм око на силно хвалените Audio Technica M50x. Дано дядо Коледа не ме подмине тоя път. :mrgreen:
Обожавам и диска, и концерта No5 On Tour [g094.gif] . Много, ама много ми е любим. Когато си купувах дисковете във fnac в Париж имаше само от този концерт и от Timeless. Та аз си имам само тях. Имам на DVD Milenium Tour, ако не се лъжа и няколко клипа бонус. Преди време един добър чичко ми подари 2-3 диска от ранното ѝ творчество като от тях слушам редовно Anamorphose. Малко вече е поизтъркан и прескача на места ама много се кефя на по-хард звученето на музиката в комбинация с нежния ѝ глас [d065.gif] . [g094.gif]
Днес се зачудих по едното време какви ли песни ще изпее различни от тези в последните два албума. Много ми се иска да чуя California, Point du Suture [g094.gif], Q.I и много други. Вие как мислите? Какво според вас ще изпее освен обичайното?

П.П. Тони, ти май наистина, ама наистина не я понасяш таз къдравата дето я играе сестра на Милен в клипа. [24.gif]

Post Reply