За концерта

новини, клюки, събития
Post Reply
Тони
Posts: 305
Joined: Thu Sep 19, 2013 7:41 pm

За концерта

Post by Тони » Sat Jun 08, 2019 11:35 am

Ще опитам по-нататък за си събера мислите.
Сега не мога
Разбит съм. Не съм се и надявал на подобно преживяване. Очаквах по-скоро нещо от рода на Тimeless спесни от новите албуми.
Зрелището е потресаващо, поне за мен, иначе видях, че вече го критикуват френските еснафи :)
Звуково надмина с много очакванията ми. Даже към сетлиста имам съвсем малко неудовлетвореност.

Дали ще има промени на останалите дати, се питам.

User avatar
Ioana_2003
Posts: 157
Joined: Tue Dec 29, 2015 8:42 pm

Re: За концерта

Post by Ioana_2003 » Sat Jun 08, 2019 4:23 pm

И аз се чудя дали ще се промени сетлиста за останалите дати. Аз надникнах само за малко из клипчетата от феновете и снимките, но не си позволих много да гледам. Искам все пак да го има елемента на изненадата. Видях началото и малко от края и останах като гръмната! Страхотно изглежда! Точно нещо такова грандиозно очаквам.

Видях песните, които е пяла и ми липсват някои като например Je t'aime melancholie. Много, ама много ми се искаше да изпее Point de Suture, но не съм таяла големи надежди. Учуди ме M'effondre, която съвсем не ми е от любимите. Може би защото не разбирам езика и следователно песента има по-малка стойност за мен. Fuck them all и C'est dans l'air покриват вкусовете на мен и съпруга ми, което пък ще зарадва него повече, защото той не е върл фен на Милен, но я харесва. California е всеобща любимка, както и Stolen car.

Забелязох, че френските еснафи са пуснали куп статии и повечето от тях са с объркана информация. Не си ли правят проучванията тия хора като седнат да пишат за някоя личност? Как може да напишеш, че турнето AQL е било през 1999? Милен е на 58? Еми все още не е! Преса... толкова им е мозъка явно.

Нямам търпение вече да дойде 15 юни!

Тони
Posts: 305
Joined: Thu Sep 19, 2013 7:41 pm

Re: За концерта

Post by Тони » Sat Jun 08, 2019 9:24 pm

На Timeless направих грешката да гледам любителски видеа преди концерта. Ами какво да кажа, грешка си беше. Аз ще ходя и на 15-ти :) Може да се засечем.
Залата е наистина голяма, е, не е центъра Bell, новсе пак седящите места са си далечко от сцената.От друга страна чаках 5 часа (започна в 21, вместо в 20 ч) и бяхдаже не в средата на la fosse. Следващия път май трябва да ида към 3 часа да чакам :)Седящите могат да доидат в 19:30 и не рискуват разширени вени :)

User avatar
Ioana_2003
Posts: 157
Joined: Tue Dec 29, 2015 8:42 pm

Re: За концерта

Post by Ioana_2003 » Sun Jun 09, 2019 3:07 pm

Да, затова не гледам повече видеа. Искам все пак да има и някаква изненада. Едвам се удържам обаче. :mrgreen:
Би било удоволствие за мен, ако се засечем. Ние сме със седящи места. И на мен ми изглеждат доста далечко от сцената. Още ме е яд, че не можах да се докопам до Carre platine. Нямаше свободни билети на 13 октомври за 15 юни и се задоволих с това, което имаше от страх да не изкупят билетите и да си пропусна единствения шанс може би да я видя на живо. :shock: Не че ще е кой знае колко на живо... пак ще я гледам по екрани. В далечината ще ми се мярка нещо с морковена косица и това е. :mrgreen: Поне ще се насладя на добро озвучаване щом казваш, че е такова наистина. Аз не очаквам чудеса с озвучаването, но ти ми вдъхна надежда.

User avatar
T^D
Posts: 149
Joined: Tue Sep 17, 2013 9:28 pm

Re: За концерта

Post by T^D » Wed Jun 12, 2019 8:41 pm

Привет, дружина :)
Аз още ходя по улиците усмихнат до ушите и със замечтан поглед, а в главата ми звучи Милеееен :)
Благодарение на Тони имах възможност да преживея първия концерт във фос съвсем близо до огражденията :) Беше прекрасно, вълнуващо и спиращо дъха :)
На осми юни с моя билет бях във фос ор на метър от платформата и направо пощурях. Не само аз, имах чувството, че залата ще падне - публиката беше вдъхновена до краен предел и грачеше през цялото време заедно с Милен. А Милен беше прекрасна - когато изпя песните до нас и ни помаха, направо .... то не бе подскачане, пищене... Беше велико :)
Тони е прав, звукът е убийствен, ефектите са грандиозни, а Милен се забавляваше :)
Все още не мога да се освестя за повече писане :)

User avatar
Ioana_2003
Posts: 157
Joined: Tue Dec 29, 2015 8:42 pm

Re: За концерта

Post by Ioana_2003 » Mon Jun 17, 2019 9:04 am

И аз съм още в арената мислено и затова ще споделя мнение по-късно като съм малко по-адекватна. :mrgreen:

Post Reply